Egészen tavaszig kell várni az Apple Watch-ra

2014 november 03. - BoriG

Szeptember elején mutatta be az Apple a rég várt okosóráját, aminek kreatív módon az Apple Watch nevet adta, és bár már két hónapja lerántották a készülékről a leplet, a vállalat nyilatkozata szerint az okosóra csak „2015 elején” fog a boltokba kerülni. Ebből sokan bizonyára arra következtettek, hogy valahol január-február környékén már elérhető lesz az Appel Watch.

Kép: Apple

Az Apple órája tehát nem fog a karácsonyfa alá kerülni (ezt tudtuk eddig is), de friss hírek alapján úgy néz ki, hogy a várakozás hosszabb lesz, mint amire skoan számítanak. A 9to5Mac megszerezte egy belső videó leiratát, amiben az Apple kiskereskedelemért és online áruházakért felelős alelnöke, Angela Ahrendts is megszólal.

A videóban Ahrendts beszél az Apple Watch piacra dobásáról is, ennek időpontját azonban 2015 tavaszára teszi. „Jönnek az ünnepek, jön a kínai újév, és aztán ott lesz még az óra bevezetése is tavasszal,” mondja.

Kép: 9to5Mac

Vagyis március előtt ne is számítsunk az almás okosórára, de persze a tavasz júniusig tart. Legalább lesz elég időnk összegyűjteni rá a pénzt – a tengerentúlon az alapdarab ára 349 dollárnál (kb. 86.000 forint) fog kezdődni.

Szólj hozzá!

Címkék: apple okosóra Apple Watch

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr446860649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása