A Samsung kimaxolta a luxustévé kategóriát

2014 november 13. - BoriG

Hogy lehet egy 78 inches, hajlított képernyős Ultra HD tévét tovább fokozni? A Samsung szerint úgy, hogy arany színűre festetjük a hátlapját.

Samsung-gold-tv

Az extravagáns termék egyébként nemes célt szolgál: a Samsung az egyedi tévét az Christie's-zel együttműködve bocsátja aukcióra, a bevétellel pedig az  Orbis International-t, egy a vakság megelőzősével és gyógyításával foglalkozó non-profit szervezetet fogják támogatni.

A készülék hátlapját Sung Yong Hong koreai művész egy ottchil nevű zománctechnikával készítette el, és ikonikus jeleneteket, tévékaraktereket festett rá.

A cég részleteket nem közölt a tévé specifikációit illetően, de úgy tűnik, hogy az arany hátlaptól eltekintve, egy teljesen átlagos, hajlított képernyős ultra HD készülékről van szó.

Élőben november 20-ától lesz majd látható a Hong Kong Konferencia- és Kiállítási Központban.

Szólj hozzá!

Címkék: tévé samsung Ultra HD

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr396894971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása