Wozniak szerint csak városi legenda, hogy az Apple egy garázsból indult

2014 december 05. - BoriG

Steve Wozniak nemrégiben a Bloomberg-nek adott interjújában arról beszélt, hogy a garázs sztorija – a népszerű vélekedés szerint ő és Steve Jobs a Jobs család garázsában rakták össze az első Apple gépeket – valójában csak városi legenda. Elmondása alapján semmilyen tervezés, forrasztgatás, prototípus szerelés nem történt a legendás helyszínen.

Woz szerint a garázs nem sok célt szolgált, azon kívül persze, hogy egy kicsit otthon érezhették magukat benne – egyszerűen csak nem volt pénzük, és aki le van égve, az kénytelen a lakásából munkahelyet csinálni.

Kettőnél többen egyébként soha sem voltak egyszerre a garázsban, és aki épp ott volt, az sem csinált semmi hasznosat, csak ücsörgött. Wozniak persze ennek ellenére is úgy érzi, hogy a garázs tökéletesen szimbolizálja az akkori helyzetet – talán ezért nem izgatta sem őt sem Jobs-ot különösebben, hogy kijavítsák a tévedést.

apple, steve wozniak, steve jobs, the woz, woz, garage, apple 1

Szólj hozzá!

Címkék: történelem Apple Woz

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr166961163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása