Kevesebb, mint két héten belül jöhetnek az új iPad-ek és iMac-ek

2014 október 03. - BoriG

Elképzelhető, hogy az Apple hamarabb leleplezi az új iPad-eket és iMac-eket, mint azt eddig sejtettük.

Screenshot 2014-09-29 09.40.30Kép: 9to5 Mac

A vállalat a következő nagy sajtóeseményt október 16-ára tervezi, nem pedig október 21-ére, ahogy azt eddig tudni lehetett.

Az Apple a várakozások szerint a következő generációs iPad Air-t és iPad Minit fogja a rendezvényen bemutatni. Az új iPad-ek a hírek szerint gyorsabb processzorral rendelkeznek majd, valószínűleg az iPhone 6 és 6 Plus esetében használt A8-as csip kerül ezekbe a készülékekbe is, és várhatóan Touch ID azonosítót is kapnak – ez utóbbival először az iPhone 5S-t szerelték fel egy éve, de az iPad-ekre eddig még nem jutott belőle.

A 9to5 Mac blog értesülése szerint az Apple az új iMac sorozatot is be fogja mutatni, illetve legújabb operációs rendszerük, az OS X Yosemite tesztelése is a végső fázisban jár, így a végleges verzió megjelenése sem kizárt az október 16-ai eseményen.

Az első ízelítőt a Yosemite-ből júliusban kaphatták az érdeklődők, a béta verzió alapján pedig arra lehetett következtetni, hogy az OS-t nagy felbontású képernyőkre (4096 × 2304 pixel, 5760 × 3240 pixel, és 6400 × 3600 pixel) szánták.

A sajtóesemény azonban nagy valószínűséggel nem lesz olyan nagyszabású, mint a szeptemberi, U2-val turbózott iPhone 6 és Appel Watch bemutató.

komment

Címkék: apple tablet iPad iMac Yosemite

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr256757047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása