Fedezd fel legszomorúbb, legmagányosabb tweetjeid

2014 augusztus 11. - BoriG

A Twitter néha nagyon kegyetlen tud lenni. Úgy érzed életed egyik legszellemesebb megjegyzését ejtetted el éppen, de a 140-vagy-kevesebb-karaktert beszippantja a folyamatosan frissülő feed feneketlen örvénye, hogy aztán soha többé ne lássa senki se. Most viszont egyszerűen előbányászhatod a feledésbe merült szavakat, és átgondolhatod, valójában mennyire magányosak és szeretethiányosak szegények.

sad.jpgForrás: sadtweets.com

A Party NY nevű kreatív ügynökség létrehozta a Sad Tweets nevű oldalt, ami átböngészi az idővonaladat, és egy diabemutató keretében megmutat minden kudarcba fulladt próbálkozást, minden reakció nélkül maradt tweetet – amit soha senki sem retwittelt, lájkolt vagy válaszolt meg. Sőt azt is megtudhatod, mikor merült alá a szerencsétlen tweet az internet bugyraiba.

Szívbemarkoló zongoraszólóval súlyosbított megalázó élmény. Ha mindig is szeretted volna magad a Twitter számkivetettjének érezni, most 15 percre elérkezett a te időd. Szerencsére mindenki csak a saját tweetjeit nézegetheti meg vele, úgyhogy ne aggódj, senki se fogja megtudni, milyen szomorú és magányos vagy.

Ha pedig szeretnéd a tweetjeidnek megadni az oly nagyon megérdemelt figyelmet, válaszd az ügynökség másik nagyszerű termékét: Super Important Tweet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr746595817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása