Öt új szűrő került az Instagramba #JustSayin

2014 december 17. - BoriG

Az Instagram két év várakozás után most öt új filterrel lepi meg a felhasználókat.

Instagram_filtersForrás: Mashable

A vállat kedden masszív frissítést bocsátott ki az app iOS és Android verziója számára is, így a szűrő gyűjtemény egyből öt új darabbal gazdagodott, illetve mostantól a felhasználó maga határozhatja meg a szűrők megjelenési sorrendjét a menüben.

Az Instagram új filterei, a Crema, a Slumber, a Ludwig, az Aden és a Perpetua a frissítés után a szűrőtálca tetején jelennek meg. Maga a tálca is megokosodott: kis előnézeti képeken mutatja meg, hogyan is nézne ki a fotó az adott filter választásával.

A felhasználó mostantól a saját szája íze szerint újrarendezheti az app szűrőit is, és elrejtheti azokat, amiket nem használ. A lista aljára görgetve a „Manage” opció segítségével pillanatok alatt személyre szabható a tálcát.

Instagram update

A legutóbb 2012 decemberében kapott új szűrőket (a Mayfair-t és a Willow-t) az Instagram, jelenleg pedig az öt új filterrel együtt összesen 24 szűrőt használhatunk. A vállalat elmondása szerint a frissítést az okostelefonok kameráinak fejlődése és a felhasználók kreativitása inspirálta.

„A fotós trendek folyamatosan változnak, a telefonok kamerái pedig hatalmas fejlődésen estek át” írja a vállalat ebben a blogbejegyzésben. „Elképesztő kreativitást tapasztalunk a közösségben: ez nem csak a megosztott pillanatokban nyilvánul meg, hanem abban is, hogy a felhasználók mennyi idő áldoznak a fényképek és videók komponálására, szerkesztésére, hogy minél szebbé, és kifejezőbbé tegyék őket.”

Szólj hozzá!

Címkék: Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr676993679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása