Snappgrip – már iPhone 5-re is

2014 május 29. - Schrodingerervin

 

A BiteMyApple.co bejelentette, hogy a népszerű, okostelefonokhoz használható kamerakiegészítője, a Snappgrip mostantól már iPhone 5-höz és 5s-hez is kapható. Az eszköz egy olyan rácsatolható vezérlőegység, ami a telefont egy közel professzionális kompakt fényképezőgéppé alakítja, amelyet nem csak egy kézzel kezelhetünk, de az eredetileg elérhetőekhez képest több beállítási lehetőséget is ad. A teljes termékvonal itt megtekinthető.

A Snappgrip egy külső telefontokból és egy kameravezérlő egységből áll, ami a tok hátuljára erősíthető, amikor fényképeket akarunk készíteni. Segítségével biztonságosan és stabilan tarthatjuk telefonunkat egy kézzel, így biztosítva az élesebb képeket. Az okostelefonokba épített érzékelők magas minőségét ezáltal sokkal jobban ki tudjuk használni, mint a gyári hardver adta lehetőségekkel. A vezérlőn elhelyezett gombokat nagyjából ugyanott találhatjuk, ahol egy tükörreflexes (DSLR) gépen is keresnénk.

A kézi kompakt gépekhez hasonlóan az elsütőgomb teljes lenyomásával azonnal lőhetjük a képeket, míg félig lenyomva azt, a beépített automata fókuszt hívhatjuk elő. Szintén az eszközzel állíthatjuk be, hogy portréképet, vagy tájképet akarunk készíteni, használnánk-e a vakut, vagy ha esetleg videofelvételeket vennénk fel. Természetesen a zoomot is állíthatjuk, a telefon adta lehetőségekkel élve. Az egyszerű szerkezetet bluetooth segítségével össze is köthetjük a Snappgrip alkalmazásával, így lehetővé téve az elkészült képek azonnali megosztását is.

A Snappgrip segítségével így könnyen és gyorsan készíthetünk jó minőségű képeket. Amikor épp nem a barátunk ballagási buliját fényképeznénk, a rácsatolható vezérlőt elrakhatjuk, és egyszerű telefontokként funkcionál. A Snappgrip mellé kapunk egy háromlábú állványt, egy microUSB kábelt töltésre és egy csuklószíjat is, nehogy ledobjuk az így megnövekedett súlyú telefonunkat. A Snappgrip jelenleg 69.99 dollárért elérhető a www.bitemyapple.co oldalon.

1 komment

Címkék: fotó film kamera-telefon

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr646226166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viva.la.revolucion 2014.05.30. 00:10:33

nem érzem úgy hogy ez olyan jó lenne
süti beállítások módosítása