Új Apple bejelentés a láthatáron

2014 május 26. - Schrodingerervin

 

Az Apple új információkkal jelentkezett oldalán, amiben felhívja figyelmünket, hogy következő WWDC keynote bejelentésük élő streamen is elérhető lesz június másodikán, jövő hétfőn.

Bár az Apple már korábban is közzétett élő internetes közvetítéseket a különböző eseményeiről, a cég mégis nagyon válogatósnak mutatkozik arra vonatkozóan, melyik termékét jelenti be ilyen módon. Általában az élő videobejelentkezéseket csak az igazán nagy durranásokra tartogatja.

Legutóbb októberben került arra sor, hogy élő streamen követhettük az Apple bejelentését, amikor az új iPad Air-t, a Retina iPad minit és az újragondolt Mac Pro-t hozták nyilvánosságra. Alig egy hónappal mindezek előtt jelentették be az iPhone 5S-t és 5C-t, kétségkívül a cég egyik legfontosabb termékvonalának legújabb képviselőt – akkor mégsem éltek az élő internetes videobejelentkezéssel.

Mivel az iPhone korábbi generációi (3G, 3GS és a 4) mind a WWDC-n jelentek meg, így igazán izgalmas perceknek nézhetünk most is elébe.

A korábbi élő közvetítések alapján tehát nehéz lenne valódi jóslatokba bocsátkozni arra vonatkozóan, hogy mi is lehet az új bejelentés oka, de abban biztosak lehetünk, hogy több mint egy egyszerű szoftverfrissítés.

Az Apple rajongók több dologban reménykedhetnek az iWatch-tól kezdve az új Apple tévéig, de eddig a legjobb tippek szerint a cég egyfajta okos-ház rendszer kifejlesztésén is dolgozik.

A híresen titoktartó cég biztosan sok meglepetést tartogat mindannyiunknak és az is biztos, hogy jópárat ezekből meg is mutat nekünk az elkövetkező héten. Az élő közvetítés június másodikán, magyar idő szerint délután 5 órakor kezdődik.

komment

Címkék: apple keynote

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr836223173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása