Új felhasználói felületet kap a Skype, Windows-ra és OS X-re már le is tölthető

2014 október 10. - BoriG

A Microsoft bejelentése szerint új felhasználói felületet kap a Skype Windows-ra és OS X-re egyaránt. A Windows-os felhasználóknak még egy kicsit várniuk kell a végleges verzióra – bár a preview már elérhető, OS X-en azonban már élvezhető a 7.0 változat.

 mac1Kép: Microsoft

A Skype mindkét verziója új felhasználói felülettel jelentkezik, és mindkettő nagyon hasonló a Windows Phone-os élményhez, bármit is gondoljanak erről az asztali gépeket használók. Mindenesetre kinézetre elég modern lett, és kétségkívül jobban illeszkedik az Microsoft új formanyelvéhez.

Ha valakit érdekel, a Skype előnézet 6.21.85.104 verziószámmal fut.

 

mac3Kép: Microsoft

Az új verziók tartogat néhány hasznos újdonságot: videocsevegés közben az üzenetek ablak a képernyő jobb oldalán jelennek meg, így sokkal egyszerűbbé válik a például a linkek megosztása a beszélgetés alatt.

Az felhasználói felületen kívül – ami azért elég nagy változás – más nem nagyon frissült az új verziókban. Ha szeretnéd kipróbálni őket, a Skype Preview-t Windows-ra itt, a 7.0-es veziót OS X-re pedig itt töltheted le.

komment

Címkék: microsoft Skype

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr756778865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása