Szertnél egy iPhone 6-ot, de nem akarsz várni? Ennyibe fog kerülni

2014 szeptember 14. - BoriG

Az iPhone 6 nepperek már az eBay-en árulják az előrendelt Apple okostelefonokat azoknak, akik kevésbé voltak gyorsak.

iphone6.jpg

Még csak most hallottál erről az iPhone 6 izéről először, de szeretnél szerezni egyet, amint csak lehet? Sajnáljuk, be kell állnod a várakozók hosszú sorába, kivéve persze, ha hajlandó vagy egy kicsit többet áldozni az üzletre.

Az Egyesült Államokban szeptember 19-én, amikor az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus végre piacra kerül, minden bizonnyal durva sorok fognak kanyarogni az üzletek előtt – van, ahol már el is kezdték a sorakozást – és persze nincs rá garancia, hogy jut majd mindenkinek a jóból. Nem baj, hiszen lehetőség van azonnali online előrendelésre az Apple.com-on és más online üzletekben is.

Igen ám, de a legtöbb internetes boltban, ahol előrendelhetnél, a várakozási idő 3-4 hét is lehet. Itt jönnek a képbe az eBay-es üzérek, akik nagy örömmel, és jóval gyorsabban hozzájuttatnak egy iPhone 6-hoz, ha hajlandó vagy a piaci árnál 50-60%-kal többet fizetni az okostelefonért.

Az előrendelt iPhone-okra az eBay aukciókat nézve van igény, elég sokan fizetnek akár 500 dollárral (kb. 120.000Ft-tal) többet azért, hogy egy kicsit előrébb kerüljenek a virtuális sorban. Egy szombaton lezárult licit során 2db független, 128GB iPhone 6 Plus-t sikerült az eladónak 3050 dollárért elpasszolnia. Ez nagyjából 1100 dollárral több, mint a telefonok kereskedelmi ára.

Néhány eladó akár 4000 dollárt is elkér az előrendelt iPhone-okért, a legtöbb azonban 1500 dollár körüli áron kel el, a türelmetlenek így kb. 500 dollárral fizetnek többet.

Ha viszont még mindig azon töprengsz, hogy érdemes-e beruházni egy új iPhone-ba, az Ars Technica magazin nyomtatható sablonja segíthet – életnagyságban ábrázolja az iPhone 5-öt, az iPhone 6-ot és az iPhone 6 Plus-t is. Bár nem nyújtja ugyan azt az élmény, mint egy tesztpéldány, netán az eredeti, de arra tökéletesen megfelel, hogy eldöntsd, el fog-e férni a farmerod zsebében.

Szólj hozzá!

Címkék: apple iPhone 6

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr356696163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása