Akár már az az idén is használhatjuk a Skype valós idejű fordítóját

2014 július 17. - BoriG

Izgalmas, új Skype-funkció áll előkészületben a Microsoftnál, és némi szerencsével a „preview” verzió már ebben az évben megjelenhet. A Washingtonban megrendezett WPC konferencián 14.000 Microsoft partner előtt be is mutatták az új szolgáltatást.

A valós idejű fordítás demója megtekinthető a konferenciáról készült videóban (körülbelül 02:15:39-nél kezdődik), de a neowin.com is rögzítette az előadást a nézőtérről.

A felvétel a Verizon központban készült 14.000 résztvevő jelenlétében, így elég sok a környezeti zaj a videón, de az egész demó alatt is. Ettől a bemutató sokkal hitelesebb, látszik, hogy az eszköz zajos környezetben is jól teljesít. A döcögős kezdés után szinte egész végig nagyon meggyőző a valós idejű fordítás demonstrációja.

A Microsoft szeretné a szolgáltatás béta verzióját már ebben az évben elérhetővé tenni, a funkció gyakorlati haszna pedig elég nyilvánvaló. A demóban angolról németre és németről angolra fordítást hallhatunk.

1 komment

Címkék: microsoft Skype WPC

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr956516945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2014.07.20. 11:11:48

Nagyon érdekes! Kíváncsi vagyok arra, milyen is lesz a gyakorlatban. A videóból kiderül, hogy eléggé egyszerű szöveget írt az ember, a bonyolultabbal vajon majd hogy fog boldogulni...
süti beállítások módosítása