A friss Gmail app Anroidra, Material Design-nal már letölthető

2014 november 02. - BoriG

A Google-nél az appok újratervezésével vannak elfoglalva, hogy megfeleljenek az Android 5 Material Design néven futó formanyelvének – most a Gmail alkalmazás frissítése is elkészült.

Screenshot_2014-11-02-13-50-05[1].jpg

Bár a Google mostanában egy új, az eddigitől különböző felhasználói élmény ígérő levelezőappon, az Inbox-on dolgozik, szerencsére a jó öreg Gmailt sem hanyagolják el: a napokban fejezték be az alkalmazás Material Design-os frissítését, ami a Lollipop-pal együtt kerül majd a felhasználókhoz.

Az új Gmail app letisztultabb hatást kelt, és szerencsére valamivel színesebb is, mint a korábbi, főleg szürke verzió. A legérdekesebb, és egyben leghasznosabb újdonság, hogy több különböző e-mail fiókot – Yahoo, Outlook, Exchnage és POP/IMAP fiókokat – is megjeleníthetünk a Gmail ablakban.

Az 4.0-es vagy magasabb verziószámú Androiddal futó készülékek a következő hetekben automatikusan is megkapják a frissítéseket, de aki türelmetlen, az innen már letöltheti a friss Gmail-t és Exchange Services-t.

Szólj hozzá!

Címkék: app Google Gmail Android 5.0

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr246858121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása