Ezek a fotók keringenek a neten a Motorola által gyártott új Google Nexus 6-ról

2014 október 02. - BoriG

Egyre csak jönnek a hírek a Google „Shamu” kódnévvel futót új Nexus-áról, és most megint egy kicsit többet tudhatunk meg róla. A pletykák szerint az 5,9 colos készüléket a Motorola gyártja majd és kinézetre is a Motorola jelenlegi zászlóshajójára, a Moto X-re fog hajazni. Eddig még csak néhány grafikát láthattunk az új készülékről, most viszont már fotók is keringenek a neten az Nexus 6-ról.

Kép: Android Police

Bár – a képernyővédőnek köszönhetően – túl sok minden nem látszik, de a két kép alapján jó néhány olyan részlet azonosítható, ami már a grafikákon is megjelent. A fülhallgató kimenet felül, a bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó pedig oldalt található. Alul és felül is látható egy-egy hangszórónak látszó rács. Az 5,9 colos képernyő már így fényképről se néz ki kicsinek, de hát mostanában a nagyobb ugye jobb.

Kép: Android Police

Bár a Motorola még nem erősített meg semmit, illetve nem is hirdették, hogy mit fognak a közeljövőben a piacra dobni, de minden jel arra utal, hogy a Google még ebben az évben megkezdi az új Nexus telefonok és tabletek árusítását. 

komment

Címkék: okostelefon Google Nexus 6

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr836754395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása