Az iFixit szétkapta az iPhone 6-ot és a 6 Plus-t; óriási aksikat találtak

2014 szeptember 19. - BoriG

A legtöbben még épp hogy csak rátették a kezüket az vadonatúj iPhone 6-ra, és a valamivel nagyobb 6 Plus-ra. Bár a szoftverről és a külső dizájnról sok szó esett az utóbbi időben, néhányotokat biztos érdekli, hogyan néz ki az új iPhone belülről.

Kép: iFixit

Mint mindig, az iFixit blog most is segít azoknak, akik nem szeretnék maguk felnyitni – és kinyírni – új, 700 dolláros kedvencüket. A szétszerelés során fény derült az iPhone 6 Plus és a kisebb az iPhone 6 alkatrészeinek bonyolult formatervezési mintájára és arra is, hogy mindkét telefont egy-egy masszív akkumulátor látja el árammal.

Kép: iFixit

Meglepő módon az iPhone 6 és a 6 Plus is meglehetősen javíthatónak bizonyult az előző modellekhez képest. Ez jó hír az újdonsült tulajdonosoknak, hiszen balesetek mindig történnek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr546712789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MZituska · www.shopmasters.hu 2014.09.19. 21:23:28

Mindig amikor leejtem a telefonomat akkor majd azzal vigasztalom, hogy legalább nem újonnan ejtettem le! :D
süti beállítások módosítása