Folyton lemerül a telefonod? Ez az akksi 15 perc alatt megoldja a problémát

2014 július 31. - BoriG

Miközben az elektronikai termékek gyártói tovább feszegetik határaikat, és egyre több újdonságot zsúfolnak okosórákba, okostelefonokba vagy éppen Bluetooth fejhallgatókba, még mindig kihívást jelent számukra az akkumulátor-kapacitás problémája.

Kép:UNU

Bár a kütyük folyamatosan csökkenő akkumulátor-teljesítményének javítása egyelőre még nem megoldott, egy új eszköz azonban gyökeres változást hozhat.

A UNU Ultrapak nevű akkucsomagja azt ígéri, hogy miután mindössze 15 perc alatt feltöltött, képes egy napra elegendő töltést szolgáltatni egy okostelefonnak vagy tabletnek. Vagyis amíg a felhasználó rendelkezik egy Ultrapak-kal, illetve negyed óra szabadidővel, nem kell többé aggódnia, hogy megint lemerül a telefonja.

Összehasonlításképpen az iPhone 5S feltöltéséhez egy fali konnektorból 1-2 óra szükséges, ami például utazás közben gondot okozhat.

A UNU elmondása szerint az Ultrapak villámgyors feltöltése az un. Ultra-X technológiának köszönhető: egy különleges A+ lítium-polimer akku, amely szabadalommal védett adalékanyagokat tartalmaz, így a töltése nyolcadannyi időt vesz igénybe. A vállalat szerint a termék „a világ leggyorsabban tölthető akkumulátor csomagja.”

Kép: UNU

Az Ultrapak LED képernyővel rendelkezik, ami százalékosan és grafikusan is kijelzi, hogy mennyi petróval gazdálkodhat a kedves felhasználó. Az strapabíró gumírozott anyaggal bevont akkuk beépített elemlámpával is rendelkeznek, a gyártók tehát előrelátó módon gondoltak arra a kényelmetlen szituációra, amikor a konnektor egy sötét zugban van eldugva.  

Az akkumulátor két változatban kapható: az Ultrapak Tour (99,99$) a nagyobb, 10.000mAh teljesítményű verzió két USB csatlakozóval is rendelkezik, a kisebb Ultrapak Go (59,99$) kapacitása 3.000mAh. Már mindkettő előrendelhető, a cég a szállítást augusztus 24-én kezdi meg.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr836561401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll 2014.08.01. 07:34:57

Erről a régi vicc jut az eszembe az új szovjet mindenttudó szuperkvarcóráról

"...csak ezt a két rohadt nagy akkumulátort ne kellene hozzá cipelni"
süti beállítások módosítása