Életre kelnek a csillagok ebben a gyönyörű, 360 fokos time lapse videóban

2014 június 21. - BoriG

Elképesztően szép, a csillagos eget 360 fokos felvételeken bemutató Planetary Panorama című videóját a fotós Vincent Brady egy saját maga által készített, négy fényképezőgépből álló szerkezettel készítette,

A négy halszemoptikás fényképezőgéppel 3-4 órán keresztül (amíg akkumulátorok le nem merültek) folyamatosan készítette a hosszú záridős felvételeket. Az így kapott több ezer panorámaképet Brady egy time lapse videóba vágta össze. A végeredmény pedig Van Gogh Csillagos éj című festményének lélegzetelállító, modern verziója.

És persze háttérzenére is szükség van egy ütős YouTube videóhoz. Brady egy zenész ismerősét, Brandon McCoy-t kérte meg, hogy üssön össze neki valamit. A videót McCoy zenéje kelti életre. Neked már semmi más dolgod nincs, csak dőlj hátra, hagyd hogy magával ragadjon a csillagok látványa.

komment

Címkék: halszemoptika time lapse

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr856396061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása