Az iRing kezedbe adja a zeneszerkeszést

2014 június 17. - BoriG

Nehezen megy a zeneszerzés kézzel? És integetéssel próbáltad már?

Az iRing egy olyan mozgásvezérlő, melynek viselője kézmozdulatokkal zenei effekteket állíthat elő.

Az IK Multimedia terméke, az iRing egy gyűrűhöz hasonló, mozdulatok által vezérelt eszköz, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó a számítógép érintése nélkül irányítson zenei applikációkat.

Az iRing két oldalán három-három pont látható: az egyik oldalon egy vonalban, míg a másikon háromszög alakban helyezkednek el.

A különböző  gesztusokkal és mozdulatokkal vezérelt iRing olyan effektek hoz létre, mint például a bass drop in/out – ehhez pedig az iPhone, iPad vagy iPod touch kameráját használja, amely felismeri és nyomon követi az iRing pozícióját, majd paranccsá alakítja  a MIDI program számára.

Az iRing két appal működik: az iRing Musikc Maker-rel és az iRing FX/Controller-rel. Míg az első a hétköznapi felhasználók számára készült, a második azoknak szól, akik a gyűrűt hangeffektek szerkesztéséhez, illetve MIDI kontrollerként szeretnék használni.

Az iRing nem az első olyan viselhető eszköz, amely a zenei effektek zökkenőmentes létrehozását célozza. Egy Mi.Mu nevű vállalat hasonló módon működő kesztyűvel állt elő, viszont az 4000 dollárba kerülne, ha piacra dobnák.

Az érdeklődők a két darab gyűrt tartalmazó iRing csomagot 25 dollárért vásárolhatják meg, az appok pedig ingyenesen elérhetők.

komment

Címkék: apple

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr216312984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása