Itt az első okosodó óra

2014 június 16. - bITepITe

Nem, nem egy új okosóráról van szó, hanem egy olyan eszközről, ami a hagyományos karórát tuningolja különleges "okosórává". Itt a Glance. 

 

A Glance egyenlőre még csak egy Kickstarteren futó projekt, de már közel 500-an támogatják. Az eszköz prototípusát a Kiwi Wearable nevű torontói stratup készítette el és nem csak karórára, hanem karkötőre, csuklószorítóra (vagy nagyon sok fesztivál bérletre) is felhelyezhető.

45805e28553351ac9e79df5a0c62605a_large.png

Az eszközzel az okosórákhoz hasonló funkciókat tudunk használni, mint például hívásokat vagy üzeneteket fogadhatunk rajta, de irányíthatjuk vele az okostévénket is.

A Glance-t 3D mozgásérzékelővel  is felszerelték, így az egyre divatosabb mozgás és sport applikációkkal is párosíthatjuk az eszközt, akár víz alatt is. A Glance mérnökei az akksiját igen tartósra tervezték, akár egy hetet is kibír a legközelebbi USB-n keresztüli töltésig, nem úgy mint az okosóráké, amik csak néhány órát bírnak.

A startup csapat július 3-ig több, mint 150.000 dolláros (kb. 33.000.000 Ft) közösségi támogatást vár el a projekttől a Kickstarteren, ennek harmada már össze is jött.

Szólj hozzá!

Címkék: kickstarter okosóra glance smartwach

A bejegyzés trackback címe:

https://bitsandpix.blog.hu/api/trackback/id/tr536306022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása